Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till dialog om senioraktiviteter tisdag 26 oktober 14:00

14 OKT 2021 21:09
För att ge fler möjlighet att vara med i aktiviteter har BSFK:s styrelse inför 2022 beslutat starta seniorverksamhet på vardagar. Välkommen till dialog om senioraktiviteter tisdag 26 oktober 14:00
  • Uppdaterad: 14 OKT 2021 21:09

Vi har många medlemmar som av olika anledningar har mer tid på vardagar än helger att aktivera sig i vår klubbverksamhet. Många som tidigare varit aktiva har av olika anledningar inte längre ett giltigt cert och vi vet många som gärna vill bli medlemmar men inte kan lägga all den energi och tid som krävs för att ta ett segelcert.

För att ge fler möjlighet att vara med i aktiviteter har BSFK:s styrelse inför 2022 beslutat starta seniorverksamhet på vardagar. Förutom att ge fler möjlighet att delta i verksamheten ser vi en stor möjlighet att bättre utnyttja all den fina material vi förfogar över.
Styrelsen har utsett undertecknade till arbetsgrupp för att planera denna verksamhet och vi inbjuder nu alla intresserade att delta i detta dialogmöte.

Nuvarande tankar är att vi bokar en vardag i månaden under perioden oktober-mars och under flygsäsong kör vi varannan vecka. Under höst/vinter kommer vi att köra presentationer, teori, flyga simulator och Dimona, göra underhållsarbete och kanske lite studiebesök.
Under flygsäsong kommer vi att flyga så mycket som möjligt för de som vill och de som hellre är på marken aktiverar sig genom att sköta marktjänst, m.m.
Framför allt ska vi träffas, prata flyg och ha allmänt trevligt. Oavsett väder träffas vi alltid på planerade tider och på så vis ökar vi aktiviteten i klubben.

Grundtanken är inte att bara pensionärer deltar utan aktiviteten ska vara öppen för alla och underlättar för alla att flyga på vardagar. Även medlemmar och tidigare medlemmar i BFK och BUFK är välkomna.

Vi har inte låst någon fast plan utan vill diskutera med alla intresserade om detta upplägg och vill forma planen tillsammans med de som är intresserade och sedan utse en projektgrupp som kan starta aktiviteter senast i januari och beroende på intresse och engagemang utvecklar vi detta efterhand.

Ulf Hansson                          Peter Dorbell                       Hans Folkesson

Skribent: Katarina Dorbell
E-post: Adressen Gömd

Länk till externa sidan med info om presentkort och prova-på mm

Landningstävling 2021

bokaonline

Länk till Luftfartsverkets AROweb

väder
Klicka här om du vill veta mer om presentkort
Klicka här om du vill veta mer om att prova på segelflyg

 


Vi folkbildar tillsammans med:
loggobild.jpg

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033254358
E-post: This is a mailto link

Se all info