Hoppa till sidans innehåll

Två föreningsbesök hos BSFK

08 JUN 2018 07:35
  • Uppdaterad: 08 JUN 2018 07:36

1.

Nu på lördag 9/6 har Hälasjöns samfällighetsförening bett att få låna vårt konferensrum mellan kl 1400 – ca 1700 för sitt sedvanliga årsmöte. De kommer att koka (eget) kaffe och i övrigt som vanligt sköta sig själva. Vi tar som vanligt hänsyn till mötet.

Undertecknad kommer att finnas på plats och jag har lovat att efter mötet berätta lite om flyget i Borås, både historia och framtid. Mötet blir samtidigt en information från Borås flygplats till Hälasjöområdet om ev önskemål om ändrade öppettider mm.

2.

Nu på söndag 10/6 har Ryssnässläkten ett möte som hålls vart femte år. De har genom Sture Magnusson (Viareds museum) bett att få låna lokal hos oss. Vi har lovat att de får disponera varmhangaren mellan kl 1400 – ca 1700-1800. De kommer att vara ca 80 – 90 personer! De kokar eget kaffe, har egna bord och stolar i varmhangaren, men får naturligtvis också komma in i klubbstugan, låna toaletter osv. De sätter själva upp vägskyltar, har parkeringsvakter mm. De kommer också att låna grusytan vid ställverket precis vid nedfarten till oss för parkering.

De är informerade om att vi har pågående verksamhet. Jag kommer att informera om säkerhetsfrågor mm när de kommer. Detta betyder framför allt att vi får hjälpas åt så varmhangaren blir renstädad på lördag kväll. Att låna ut lokal mm så här ger oss en hel del goodwill hos både grannar och allmänhet, så jag hoppas ni tycker det är acceptabelt med trevliga besökare på detta sätt.

Allt är sanktionerat med vår ordförande m fl.

Björn Svensson

Skribent: Andreas Andersson
E-post: This is a mailto link

Länk till externa sidan med info om presentkort och prova-på mm

Klicka här om du vill veta mer om presentkort
Klicka här om du vill veta mer om att prova på segelflyg

 


Vi folkbildar tillsammans med:
loggobild.jpg

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033254358
E-post: This is a mailto link

Se all info