Hoppa till sidans innehåll

Nu avslutas kvällsskolningen för i år

09 SEP 2016 17:35
Hösten närmar sig sakta och kvällarna blir kortare. Vi kommer därför att avsluta kvällsskolningen och fr.o.m. nästa vecka enbart köra helgskolning på lördag fm.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2016 18:40

Utöver de elever som ingått i lördagsgruppen har även övriga möjligheter att delta under förutsättning att ni gör upp med lärarna som är Robin och David.

Vi har haft hyggligt väder under augusti/september och skolresultaten är bra. Ulf Hansson, Joakim Hedberg, Daniel Hedberg och Marcus Lindälv är nu helt klara med sina Cert, Henrik Kjellgen har flugit sina två första EK och Leo Diez Lagula är nästan klar med certet, återstår tre starter. Stort GRATTIS till er alla och Stort TACK till alla funktionärer som kämpat på i alla väder.

Vi ligger nu på ca 750 skolstarter vilket är mycket bra!

Utöver skolningen måndagar/onsdagar har Gerth och Patrick med Ulf Hansson som flygledare kört provstarter, typinflygningar, m.m. tisdagar och torsdagar. Stort TACK för fina insatser!

Vi kommer i slutet av september att samla alla elever och lärare för att dels informera om fortbildning och hur ni går vidare med segelflygandet som Cert-innehavare men också ha en dialog om årets skolverksamhet. Vad har varit bra? Vad kan förändras och förbättras m.m. Preliminärt blir det en kväll w38.

Skribent: Hans Folkesson
E-post: This is a mailto link

Länk till externa sidan med info om presentkort och prova-på mm

Landningstävling 2021

bokaonline

Länk till Luftfartsverkets AROweb

väder
Klicka här om du vill veta mer om presentkort
Klicka här om du vill veta mer om att prova på segelflyg

 


Vi folkbildar tillsammans med:
loggobild.jpg

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033254358
E-post: This is a mailto link

Se all info