Hoppa till sidans innehåll

Missa inte Flyg säkert 2 och övriga uppstartsmöten

20 MAR 2017 20:25
Den 18 aprill gästas vi av Henrik Svensson från Segelflyget för en flygsäkerhetsdialog inom projektet Flyg säkert 2. Vi vill att alla flygande närvarar.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2017 20:40

Nu när våren närmar sig kommer det i vanlig ordning även att hållas en del uppstartsmöten. Först ut är lärarna som samlas onsdagen den 29 mars kl 18.00. Skolchef Folkesson har skickat ut en separat kallelse, följ gärna uppmaningen om att OSA så Hans vet hur många som kommer.

Segelflygledarchef Morgan kallar er som är segelflygledare till träff lördagen den 1 april kl 09.30. Han skriver som följer:

Lördagen den 1 april är det segelflygledarmöte klockan 0930 på klubben. Vi kommer att diskutera tillsättning av flygledarpass, hur vi gör vid vakanser, hur vi ska göra för att pass inte missas och nya segelflygsektorer plus allt annat som ni kommer på. Ni som vill bli segelflygledare är också välkomna, nya tar en samling efter mötet så vi kan snacka utbildning.

Ni som var på Billingehus noterade att Henrik Svensson informerade om att en uppföljare till flygsäkerhetsprogramet "flyg säkert" snart skulle lanseras. Nu har "flyg säkert 2" kommit och det är obligatoriskt att segelflygklubbarna genomför denna fortbildning, därmed också för dig som enskild medlem om du har för avsikt att flyga i år. Henrik kommer att besöka oss tisdagen den 18 april kl 18.00.

Hangaren kommer från och med i år stifta bekantskap med två nya segelflygplan. David har köpt sig en LS8 och Oliver har investerat i en LS1f. De kommer utan problem få plats i hangaren, men det krävs att vi är uppmärksamma när vi stuvar in flygplanen så att vi undviker de så onödiga hangarskadorna.

Skribent: Segelflygchefen
E-post: This is a mailto link

Länk till externa sidan med info om presentkort och prova-på mm

Landningstävling 2021

bokaonline

Länk till Luftfartsverkets AROweb

väder
Klicka här om du vill veta mer om presentkort
Klicka här om du vill veta mer om att prova på segelflyg

 


Vi folkbildar tillsammans med:
loggobild.jpg

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033254358
E-post: This is a mailto link

Se all info