Hoppa till sidans innehåll

Segelflygchefen informerar

20 MAJ 2015 23:32
Nu har säsongen börjat komma igång på allvar. Det där riktiga pangvädret har väl kanske lyst med sin frånvaro, eller så är vi kanske bara väldigt bortskämda med fjolårets vårväder. Vi har ändå mäktat med ett par riktigt bra RST-resultat.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2015 23:36

Skolningen tuffar på i hygglig fart.

Nu till helgen är det pingst och därmed flygförbud. På fredag kväll är det dock ok att flyga och det ska Peter D ta fasta på. Han anordnar after work för sina kollegor innehållandes mat och flyg.

 

På fredag kväll försvinner tre utav våra kärror till Uppsala open, som startar på lördag. Börje och David ska flyga DG 1000 och Oliver ska flyga LS 8. Även en Pawnee hyrs ut till Uppsala. Dessa tre flygplan är alltså iväg hela nästkommande vecka. (v22)

 

Det är hög tid att lösa abonnemang för er som inte har gjort det än. Eller kan kanske ett gäng bogserminutslotter locka mer? Maila This is a mailto link om något utav det hägrar. Det är dragning i lotteriet i samband med faktureringen, så i mitt nästa mail presenteras vinnarna för maj månad.

 

Kenneth kommer att debitera en uppställningsavgift för husvagnar/husbilar på 100kr per säsong för oss medlemmar. Ingen jättesumma för en femstjärnig camping...

 

På tal om husvagnar så har Bosse skrivit över sig till arbetsförmedlingen i Borås och bosatt sig i sin husvagn över sommaren. Förhoppningen är att kunna hitta ett jobb här nere och i förlängningen kunna rota sig i Borås. Det kanske är någon som känner någon som vet om ett jobb som skulle passa Bosse? Hör gärna av er till honom i så fall!

 

Till sist kan jag tipsa om en lite rolig läsning som ligger uppe på vår medlemsajt. Det är Gerth som har varit med om en upplevelse jag tror han är ensam i världen om. Gå in och läs och begrunda om ni inte redan har gjort det.

 

Det var nog allt för den här gången.

 

/Andreas

Skribent: Andreas Nemere
E-post: This is a mailto link

Länk till externa sidan med info om presentkort och prova-på mm

Landningstävling 2021

bokaonline

Länk till Luftfartsverkets AROweb

väder
Klicka här om du vill veta mer om presentkort
Klicka här om du vill veta mer om att prova på segelflyg

 


Vi folkbildar tillsammans med:
loggobild.jpg

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033254358
E-post: This is a mailto link

Se all info