Hoppa till sidans innehåll

Prova på och evenemangsflygningar

20 OKT 2015 19:30
Säsongen 2015 drar sig mot sitt slut och vi kan bara konstatera att BSFK är en mycket aktiv klubb när det gäller att sprida vår sport bland allmänheten genom vårt engagemang med prova på och evenemangsflygningar.
  • Skapad: 20 OKT 2015 19:30

Inledningsvis - Stort tack till alla er lärare och stegtränare som tålmodigt flugit alla de personer som kommit till oss för att prova på segelflyg.Höstvy över Borås

Åtskilliga är de personer som efter sin flygning talat om att det varit det bästa dom gjort. Mycket tack vare alla er som med väldigt positiv inställning sett till att de personer som besökt oss kännt sig riktigt välkomna till oss i BSFK. 

Summerar vi 2015 så har minst 60 evenemang, 15 juklappar och 50 starter under segelflygets dag genomförts. Till detta kommer alla de som poppat upp för en prova-på start. 

Efter denna summering så finns bara föjande att skriva - bra kämpat alla ni som hjälpt till piloter, bogsörer och medhjälpare på marken, detta är ett riktigt bra år.

Det finns fortfarande några dagar kvar till ytterligare någon flygning om det passar in, så vem sätter sista passagerarstarten?

Skribent: Gerth Eriksson
E-post: This is a mailto link

Länk till externa sidan med info om presentkort och prova-på mm

Klicka här om du vill veta mer om presentkort
Klicka här om du vill veta mer om att prova på segelflyg

 


Vi folkbildar tillsammans med:
loggobild.jpg

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033254358
E-post: This is a mailto link

Se all info