Hoppa till sidans innehåll

Ny styrelse vald och prestationer firades

01 MAR 2015 19:41
I lördags valdes en ny styrelse. De flesta blev förvisso kvar men vi hälsar Morgan och Joakim välkomna. En höjning av 2016 års medlemsavgifter med 10 kr beslöt vi också om innan det blev fest.
  • Skapad: 01 MAR 2015 19:41

Trevligt att se så många deltagare på vårt årsmöte och fest. Själva årsmötet kan sammanfattas med omval på alla poster utom två. Vice posterna i styrelsen hade bett om att få ersättas. Så vice ordförande Kenneth Larsson ersätts utav Morgan Eklöv och vice kassören Erik Rudsmark ersäts av Joakim Larsson. Hela styrelsen hittar du här.

Dessutom beslöt vi att minska antalet medlemskategorier i föreningen enligt styPeter Dorbell tackas av Börje för sin insats som tävlingsledare under SM-veckan.

relsens förslag klubbmedlem senior/junior samt prova-på/supporter. Klubbmedlemsavgiften höjs 2016 med 10 kr.

Efter årsstämman tackade Börje (ordförande) Peter Dorbell för hans insats som tävlingsledare under SM-veckan.

Sedan blev det stipendier till våra tre landslagsopiloter, Emil Andersson (konstflyg-VM Tjeckien), Erik Rudsmark (JVM Australien) och David Gustavsson (JVM Australien), som gör att deras flygkonton växer med 5 000 kr.

TOK-priset gick i år till Per Tylemo för hans fantastiska insats att få ordning i vår verkstad m.m.

STipendiater

Sedan fick vi lite matnyttig information av våra arbetsgrupper och flygplatschefen innan festen drog igång. Vi får passa på att tacka festorganisatören Elin och hennes köksmedhjälpare Emil A, Robin D, Oskar G m.fl. för god mat.

Ingemar Sjöholm och Kjell Folkesson sammanfattde året tillsammans i samband med kaffet sedan började Sjöholms sedvanliga prisutdelning.Vi återkommer med en komplett lista med vinnare men storslam till Kjell Folkesson och Oliver Andersson sen kom också Thomas Nilsson, Hans Folkesson och Simon Lundsröm med.

Har ni fler bilder från dagen? Maila mig dem gärna så publicerar vi dem också!

Skribent: Kjell Folkesson
E-post: This is a mailto link

Länk till externa sidan med info om presentkort och prova-på mm

Klicka här om du vill veta mer om presentkort
Klicka här om du vill veta mer om att prova på segelflyg

 


Vi folkbildar tillsammans med:
loggobild.jpg

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033254358
E-post: This is a mailto link

Se all info