Hoppa till sidans innehåll

Kvällsaktiviteter

27 JUN 2013 07:25
Häng med på Sommartorsdag och se Ulrik Munther, lyssna på inspirationsföredrag, pubkväll med trubadur eller varför inte en måltid på Ellagården, det här är är några av aktivitetsgruppens kvällsaktiviteter, som du inbjuds att vara med på.
  • Skapad: 27 JUN 2013 07:25

Nedan ser du när de olika kvällsaktiviteterna äger rum. Om prisuppgift saknas eller uppges som cirka pris så kommer vi uppdatera med den informationen inom kort. Det kommer också gå att anmäla sig till aktiviteterna här inom kort.

Dag Aktivitet Pris
Måndag 1 juli Pubkväll med trubadur, klubbhuset. Ingen föranmälan krävs. Gratis
Tisdag 2 juli 18:30 Jim Thuresson. föreläser om attityder och inställningar, mentala bilder, goda vanor och om att bygga självförtroende. Han har en otrolig energi och kunskap om barn- och ungdomsledarskap. Med erfarenhet som förbundskapten i basketboll under 25 år vill Jim införa humant ledarskap."Det handlar om att ge beröm, ge positiva signaler och att bry sig om", säger Jim. Då skapar vi vinnande lag!

Plats klubbhuset. Ingen föranmälan krävs

Gratis sponsras av Sisu Idrottsutbildarna.
Onsdag 3 juli Grillbuffé på Ellagården Till anmälan.  195 kr/person
Torsdag 4 juli 18:00 till ca 22:00 Sommartorsdag för tjugofjärde året i rad bjuds boråsare och besökare på gratis konserter med Sveriges artistelit på Stora Torget i Borås. Sommartorsdagarna® startar med ett band med lokal anknytning och avslutas med några av världens stora rockartister. Däremellan bjuder vi på både pop, högaktuella nykomlingar, melodifestivalartister och rutinerade svenska rockare. Denna kväll bland andra Ulrik Munther, Bengt Hennings och Gabriella Quevedo. Plats Stora Torget.  Gratis
Fredag 5 juli  Avslutningsfest. Till anmälan.  160 kr/person

 

Skribent: Kjell Folkesson
E-post: This is a mailto link

Länk till externa sidan med info om presentkort och prova-på mm

Landningstävling 2021

bokaonline

Länk till Luftfartsverkets AROweb

väder
Klicka här om du vill veta mer om presentkort
Klicka här om du vill veta mer om att prova på segelflyg

 


Vi folkbildar tillsammans med:
loggobild.jpg

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033254358
E-post: This is a mailto link

Se all info