Hoppa till sidans innehåll
Tjeckien 2015

Juniorhoppen i Tjeckien

07 JUL 2015 21:49
Undrar du vad svenska juniorlandslaget håller på med just nu? Vet du och undrar hur det går?
  • Skapad: 07 JUL 2015 21:49

Just nu är Sveriges juniorhopp och två av klubbens bästa piloter och framtidshopp i Tjeckien, David Gustavsson och Erik Rudsmark. Under två veckor hålls Tjeckiska juniormästerskapet i Krizanov där totalt 37 deltagare tävlar om att vinna Tjeckiska trofén, varav två från Sverige och tre Tyskland. Tävlingen startade nu i söndags den 5:e juli och pågår ända fram till 18:e juli.

David och Erik förbereder sig just nu inför JVM i Australien som hålls i december nu i år och tar därför möjligeterna att träna under olika omständigheter med olika piloter, väder och terräng. Just denna tävling är optimal för att få ut så mycket träning som möjligt, tack vare att många av de tjecker som är med håller väldigt hög nivå och skicklighet. 

Hittills har David och Erik presterat på topp och visar att de vet vad de gör och är duktiga på det. David har tagit en dagsseger och kom tvåa idag vilket för tillfälligt innebär att han leder totalen. Erik är inte långt efter och ligger på fjärde plats i totalen. Grymt fluget än så länge! 

För er som inte sett så finns en facebooksida där det sker regelbundna uppdateringar ända fram till och under Australien (fler uppdateringar under tävlingar) om vad svenska juniorlandslaget håller på med. Gå gärna in och följ den och hejja på ända fram till JVM.
För att följa oss (DU BEHÖVER INTE VARA MEDLEM PÅ FACEBOOK:
1. Sök upp "Swedish Junior Gliding Team" på facebook eller google. Har du inte facebook och söker upp oss på google kan du bara se uppdateringarna och inte kommentera, men det är inte så bara!
2. Klicka på gilla uppe i högra hörnet.
3. Följ, kommentera och gilla!

Skribent: Elin Sandblom
E-post: This is a mailto link

Länk till externa sidan med info om presentkort och prova-på mm

Klicka här om du vill veta mer om presentkort
Klicka här om du vill veta mer om att prova på segelflyg

 


Vi folkbildar tillsammans med:
loggobild.jpg

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033254358
E-post: This is a mailto link

Se all info