Hoppa till sidans innehåll

Flygledare saknas

21 JUN 2018 16:36
BSFK har två sätt att visa hur våra flygledarpass är bemannade, nu har det varit ett par tillfällen med otydligheter då man trott att flygledare finns men egentligen saknats. Ett par ändringar är gjorda för att tydligare signalera detta.
  • Uppdaterad: 21 JUN 2018 16:41

Man kan på två olika sätt se hur våra flygledarpass är fördelade, dels kan man kika på vår sammanställda flygledarlista, alternativt kikar man i vårt bokningssystem.

För att flygledarlistan skall kunna bygga upp sin visning krävs det en boking de dagar vi skall ha flygledare på plats. Detta har tidigare gjorts med att det lagts en bokning i bokningssystemet mellan 09:00-13:30 med texten "Vakant".
Denna text har inte synts med mindre än att man hovrat på bokningen.

Det har olyckligen blivit så att denna bokning tolkats som om flygledare finns, då det i verkligheten är en vakans, pga att den ser ut som en riktig bokning..
För att göra det tydligare har jag gått igenom de vakanser som finns och ändrat dessa bokningar så det endast finns en 15 minuters bokning på morgonen om det saknas en flygledare. Så ser bokningsystemet ut som nedanstående bild så betyder det att det saknas flygledare och det är ok att boka upp sig.

Skribent: Gerth Eriksson
E-post: This is a mailto link

Länk till externa sidan med info om presentkort och prova-på mm

Landningstävling 2021

bokaonline

Länk till Luftfartsverkets AROweb

väder
Klicka här om du vill veta mer om presentkort
Klicka här om du vill veta mer om att prova på segelflyg

 


Vi folkbildar tillsammans med:
loggobild.jpg

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033254358
E-post: This is a mailto link

Se all info