Hoppa till sidans innehåll

Intensivskolning avslutad. Måndag 21 aug börjar kvällsskolning

2017-08-16 21:33
Säsongens andra intensivvecka (w32) bjöd på hyggligt flygväder och totalt flögs 95 skolstarter. Lärare var Patrick Hasling på heltid med stöd av Gerth Ericsson och undertecknad. kvällsskolningen kommer att köras måndagar och onsdagar med start 21 aug
  • Uppdaterad: 2017-08-16 22:13

Efter första intensivveckan (w26) summerade vi sex C-Diplom och fyra Cert. Idag kan vi gratulera ytterligare två medlemmar till C-Diplom, Dmitrii Bokarev och Patrik Magnusson.
Dessutom har Henrik Kjellgren, Engla Nordin, Niklas Liljeros och Kimberley Hellberg flugit upp för EASA-FCL cert och Joacim Linde har återtagit sitt Segel-Cert. Stort GRATTIS till er alla.

Detta innebär att vi kommer att köra kvällsskolningen från 21 aug till 20 sept enbart på måndagar och onsdagar. Lärare är Patrick Hasling och Gerth Ericsson.
Tisdagar och torsdagar kommer Peter Dorbell och PeO Karlsson att köra AVA-Skolning och det finns utrymme för typinflygningar m.m.
Du måste dock boka tider med Peter/PeO, de kommer inte att vara på plats för Drop-in verksamhet.
Vi vill också uppmana lärare och Steg-tränare att om möjligt utnyttja tisd/torsd för Presentkort, provlektioner och kontrollstarter.
Det går inte att lägga in annan verksamhet måndag/onsdag då elevgruppen är relativt stor och kvällarna blir kortare.

Skribent: Hans Folkesson
Epost: This is a mailto link

 

Abonnemang 

c

väder

 

bokaonline

prova-på

HITTAhitviaredfrånovan

Postadress:
Borås SFK - Flygsport
Vindgatan 9
50464 Borås

Kontakt:
Tel: 033-25 43 58
E-post: This is a mailto link

Se all info